Πολιτική Covid-19

Δεσμευμένοι σε εσάς

Η δέσμευσή μας ξεκινά με την ενημέρωση των πολιτικών, των υπηρεσιών και των διαδικασιών μας για να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη εμπειρία.

Το ταξίδι φαίνεται λίγο διαφορετικό τώρα, αλλά οι προτεραιότητές μας παραμένουν οι ίδιες. Είμαστε ακόμη δεσμευμένοι να σας παρέχουμε μια ασφαλή και ξεκούραστη διαμονή ενώ εξερευνάτε τη Νάξο. Αυτή η δέσμευση ξεκινά με την εξέταση των υπηρεσιών και των διαδικασιών μας για τη λήψη μέτρων για την παροχή της ασφαλέστερης και πιο ευχάριστης εμπειρίας.

Καθαρισμός βιλών

Κατανοούμε ότι οι προσδοκίες των επισκεπτών μας για τον καθαρισμό και την απολύμανση των βιλών έχουν αλλάξει. Γι ‘αυτό έχουμε λάβει επιπλέον μέτρα πέρα από τα κανονικά πρότυπα καθαρισμού. Παρέχουμε επίσης βελτιωμένη εκπαίδευση για το προσωπικό μας, δίνοντας προσοχή στον αυξημένο καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και στην προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση τροφίμων και ποτών, για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν μια άψογη διαμονή.

Τρέχουσες υπηρεσίες & παροχές

Η κοινωνική απόσταση εξακολουθεί να είναι μια συνιστώμενη ή απαιτούμενη πρακτική σε δημόσιους χώρους. Για την ασφάλειά σας, ορισμένες υπηρεσίες ή παροχές ενδέχεται να τροποποιηθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένων προσωρινά απλουστευμένων υπηρεσιών πρωινού.

Ευελιξία στο σχέδιο ταξιδιού

Οι βίλες μας προσφέρουν πλήρως ευέλικτες επιλογές κράτησης με δωρεάν αλλαγές και ακυρώσεις. Σας δίνουμε ευελιξία για αλλαγή ή ακύρωση έως και 24 ώρες πριν από την ημέρα άφιξής σας, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που σχετίζεται με το COVID-19.